+32 (0) 32428150 info@fotovideostudio.be

Contacteer ons

Bezoek ons

Kronenburgstraat 98 – 100
B-2000 Antwerpen
België

Bel ons

+32 (0) 324 281 50

Mail ons

info@fotovideostudio.be

Say hello!

FAQ

Zijn er parkeerplaatsen aanwezig?

Jazeker! Op aanvraag stellen we enkele parkeerplaatsen ter beschikking.

We komen de studio voor het eerst huren, is er iemand aanwezig om ons wegwijs te maken?

Er zal altijd iemand aanwezig zijn wanneer je voor het eerst komt huren. We zorgen ervoor dat alles klaar staat en indien gewenst, staat er iemand de hele dag stand-by voor mochten er vragen zijn. Ook als je de studio geboekt hebt na de kantooruren of in het weekend, zorgen we ervoor dat er iemand jou en je team ontvangt.

Kan ik de studio ook in de avond huren?

In de avond is alleen mogelijk vanaf verhuur van een volledige dag (d.w.z. 8 uur) en tot uiterlijk 21.00 uur. We zorgen ervoor dat er iemand aanwezig is die jullie op weg helpt.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Bij eenzijdige annulatie door de wederpartij van een door deze laatste goedgekeurd project of bestelling is een schadevergoeding verschuldigd van: alle reeds aan leveranciers betaalde voorschotten en borgsommen; alle schadevergoedingen die door leveranciers worden geëist voor annulatie; de volledige concept- en creatievergoeding van Vertigo-CS; plus een forfaitaire schadevergoeding van 25% op de in de offerte voorziene prestaties van Vertigo-CS.           

Indien de annulatie gebeurt op minder dan 6 weken voor de geplande lever- of eventdatum wordt een bijkomende schadevergoeding van 25% op de in de offerte voorziene prestaties van Vertigo-CS bvba aangerekend.

Is er een mogelijkheid tot eten en drinken voorzien?

Er is gratis water, koffie en thee beschikbaar. In de keuken is er ook een microgolfoven, ijskast en een vuurtje aanwezig.

Ik heb geen eigen professionele apparatuur, kan ik deze via jullie ook huren?

Naast de verhuur van de studio beschikt Vertigo ook over de mogelijkheid tot het huren van professionele apparatuur. Tijdens het maken van je boeking neem je dan het beste even contact met ons op via info@vertigo.be of tel. +32(0) 324 281 50. Ons team helpt je graag verder!

LOCATIE

 

Vertigo Creative Studio

Kronenburgstraat 98 - 100

B-2000 Antwerpen, België

CONTACT

 

+32 (0) 324 281 50

info@fotovideostudio.be

BE 0848.369.918

 

LABEL

 

Foto & Video Studio is een 

label van Vertigo Creative Studio

www.vertigo.be