+32 (0) 32428150 info@fotovideostudio.be

Specificaties

Faciliteiten & Equipment

De Foto & Video Studio bevindt zich in het gezellige Antwerpen Zuid. We beschikken over een ruime locatie met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Iedere productie is uniek en daarom bieden we naast ons standaard aanbod ook de mogelijkheid aan tot het bijboeken van extra assistentie, AV-materiaal, ruimtes en catering.

Backdrop White

Een ruime backdrop is onmisbaar binnen de foto- en videoindustrie. Deze bestaat uit een limbo met 3 zijden en is volledig in het wit geschilderd. Heel handig om een persoon of object volledig in het wit te laten verdwijnen! De techniek is perfect voor productfotografie, shoots en videoclips. De grote omvang hiervan is ideaal voor het in beeld brengen van bijv. meubels.

Infini

Deze techniek wordt veel gebruikt in de studiofotografie. De infini vormt de achtergrond van je beeld. Er bestaan veel soorten uitvoeringen van een infini in kleur en materiaal. 

Onze studio beschikt standaard over grijze, zwarte en rode achtergrondrollen. Dit werkt heel goed voor portretfotografie!

Green Key

Green key is een techniek die vaak gebruikt wordt in de filmindustrie om de achtergrond van een scène te vervangen d.m.v. een groen scherm en de acteur op de voorgrond te plaatsen. Het principe achter een green key is dat de kleur groen de tegengestelde kleur van de huidskleur is, waardoor een onderscheid tussen beide heel duidelijk is. Bijv. het weerbericht!

Black Box

Een black box is eigenlijk de letterlijke betekenis van het woord; een volledig verduisterde ruimte. Dit wordt veel gebruikt in het theater, alsook in studio-opnames. Het is ideaal voor het uitlichten van een object of personage. De black box in onze studio wordt op aanvraag opgesteld en bestaat uit zwarte theaterdoeken en een zwarte balletvloer.

Presentatie

We bieden ook de mogelijkheid aan om presentaties te organiseren. We beschikken over een projector, standaard presentatie licht, geluidsinstallatie en zitplaatsen. Er is ook de mogelijkheid tot permanente assistentie van beeld en geluid. De totale studio biedt ruimte voor ongeveer 30 personen.

R

Green key bevestigd aan limbowand

R

Ingerichte make-up ruimte

R

Koffie, thee en water inbegrepen

R

White backdrop met limbo aan 3 zijden

R

3x220V 32A stekker aanwezig

R

Free wifi

R

Infini beschikbaar in zwart, rood en grijs

R

Keuze tussen 100% verduisterd of daglicht van boven d.m.v. 6 koepels

R

Keuken met microgolfoven, ijskast, kookplaatje, Dolce Gusto, waterkoker en servies

R

Standaard lichtstructuur in fluorescent licht

R

Bijhuren van AV-equipment of assistentie mogelijk

R

Audio-installatie aanwezig

Studenten genieten van 20% korting op vertoon van studentenkaart.

De studio is te huur tussen 09.00u en 18.00u. 

In de avond huren is enkel mogelijk bij een verhuur van een volledige dag van 8 uur met een eindtijd tot 22 uur. Na 20.00u geldt een extra toeslag bovenop de uurprijs van €10,- per uur.

Indien je productie uitloopt, is het mogelijk om per uur bij te huren tegen €40 p/u. Mits de studio niet bezet is door volgende huurders natuurlijk.

Een waarborg is niet nodig. Er zal wel controle na de huur gebeuren op materiaal, reinheid en verbruikte materialen.

Weekend-tarief +20%, enkel te huren per dag (8u).

Opbouw/afbraak per weekdag is €50,- met een max. van 3 dagen.

Decor laten staan zonder filmen per weekdag bedraagt €50,- met een max. van 3 dagen.

Betaling dient te gebeuren voor aanvang, dit kan ter plaatse contant, via bancontact (Visa of BCC) of vooraf via overschrijving.

Bij boekingen vanaf 8 uur is een voorschot van 50% vereist.

LOCATIE

 

Vertigo Creative Studio

Kronenburgstraat 98 - 100

B-2000 Antwerpen, België

CONTACT

 

+32 (0) 324 281 50

info@fotovideostudio.be

BE 0848.369.918

 

LABEL

 

Foto & Video Studio is een 

label van Vertigo Creative Studio

www.vertigo.be